fbpx

Zuhanykabinok

Zuhanykabinok, panelek és kádparavánok.

Miért jó választás a zuhanykabin?

Egy kis alapterületű fürdőszobában is kényelmesen elhelyezhető, marad elegendő tér, nem lesz a helyiség zsúfolt. Relaxációs, wellness élményt is elérhetünk a magasnyomású fúvókák, fényterápiás világítás, masszázsfuvókák használatával.

Miért jó zuhanyozni?

Egy gyors, 5-10 perces zuhanyzás elegendő a napi tisztálkodásra, sőt egy rövid zuhanynak bőrünk is jobban örül, mint a kádban történő fürdésnek.

Amennyiben fontos számunkra az energiatakarékosság, a gazdaságosság, illetve a környezetünk védelme, abban az esetben nem mellékes, hogy egy 5-10 perces zuhanyzással jóval kevesebb vizet használunk el, mint a hagyományos kádfürdővel. Ma már léteznek kifejezetten víztakarékos zuhanyfejek is. A bőrünk védelme, megóvása érdekében olyan tisztálkodószert érdemes választanunk, amely nem szárítja a bőrünket, illetve a környezetvédelem szempontjából sem közömbös, hogy milyen vegyi anyagok távoznak a lefolyón.

Zuhanyzás után használjunk jó minőségű, puha, jó nedvszívóképességű törölközőt. A durva anyagú textilek megsérthetik a bőrünket, mikrórepedések jelenhetnek meg rajta, amelyek utat nyithatnak a fertőzéseknek.

ZUHANYKABINOK

ZUHANYTÁLCÁK

zuhanyfolyóka

kiegészítők

Ravak Matrix MSDPS zuhanykabin

ZUHANYAJTÓ FIX OLDALFALLAL
Luxuskivitelű zuhanykabin. Zuhanyajtó, fix oldalfal. Fürdőszobája méretei alapján válassza ki az egyes részeket és alakítson ki egy maximálisan kényelmes zuhanyzóteret. Összetéveszthetetlen formatervezés domináns felső és oldalsó kerettel.

KÉNYELMES BELÉPÉS
A padlón alacsony küszöb található, amely lehetővé teszi a kényelmes belépést a zuhanykabinba.

FORMATERVEZETT ELEMEK
A Matrix zuhanykabin fő jellemzői a gyakorlati funkciót is betöltő négyzet alakú elemek, valamint a jellegzetes egyenes vonalak.

Radaway

Találja meg álma zuhanykabinját

Minden egyes vízcseppnek célja van. Minden négyzetcentiméternyi üveg gyémántként csillog. Minden kiegészítő innovatív.

Jó választás a falra állíthatószögletes zuhanykabin, mellyel egy kis luxust varázsolhatunk fürdőszobánkba. Minden elemében  fantasztikusan könnyed megjelenést biztosít.

A  8 mm vastag Easy Clean vízlepergető bevonattal ellátott edzett üveg megoldás a vízkőfoltok lerakódásának megakadályozására.

Rendelhető egyedi méretekben is, 2+1 év garanciával.

Inspiráció & ötletek