fbpx

WC öblítőtartályok

Nézzen körül!

Víztakarékos falon kívüli és falba rejthető WC öblítőtartályok széles választékban.

A WC öblítőtartályok

Jellemzően két fő fajtáját különböztetjük meg az öblítőtartályoknak, a külső elhelyezésű, falra vagy közvetlen a csészére szerelhető illetve a falon belül elhelyezett, szerelőkeretes vagy keretmentes beépíthető WC tartályokat. Előbbi esetében a tartály elhelyezéstől függően a falra fog kerülni, könnyebb hozzá férést biztosítva az öblítő rendszerhez. Falba beépíthető tartályok mellett szól a helytakarékoság, esztétikus és minimalista elhelyezés, mind amellett a hagyományos külső elhelyezés tartályokhoz képest sokkal praktikusabban elhelyezhetőek.

 

A ma kapható mindenki által jól ismert, hagyományosnak mondható falon kívüli elhelyezésű öblítő tartályok sokkal esztétikusabb megjelenésűek. Felépítésük és elhelyezésük sokkal egyszerűbb, mind a falba rejthető társaiké, így hozzáférhetőségük és a szerelésük is sokkal könnyebb.
A falsík alatti, avagy falba beépíthető tartályok közkedveltek helytakarékoság és esztétikuságuk miatt. A beépíthető tartályok nagyelőnye, hogy jellemzően az úgynevezett szerelőkeretekben kaphatóak, így megkönnyítve a tartályok telepítésével kapcsolatos munkálatokat a vízcsatlakozásokhoz.

GEBERIT WC tartályok

GEBERIT FALON KÍVÜLI ÖBLÍTŐTARTÁLYOK

A visszafogott design, a változatos felszerelési lehetőségek és a folyamatosan fejlődő technika révén a Geberit falon kívüli öblítőtartályai a WC-helyiségek klasszikusai közé tartoznak. A világszerte már több mint 20 millió helyen használt kiforrott technikát folyamatosan tökéletesítjük és modernizáljuk.

GEBERIT FALBA REJTETT ÖBLÍTŐTARTÁLYOK

A Geberit falsík alatti öblítőtartályok a modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai és már több mint 50 éve világszerte milliós nagyságrendben használják őket. Híresek megbízhatóságukról ismertek. A gyárból történő kiszállítás előtt minden öblítőtartály szivárgástesztelésen esik át.A 12 cm-es Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartállyal az öblítővíz-mennyiség 4,5 literre csökkenthető. Ez példaértékű vízfogyasztást jelent és a WELL-címke tekintetében kiváló értékeléseket eredményez.

GEBERIT MŰKÖDTETŐLAPOK WC-KHEZ

A Geberit működtetőlapjai nemcsak megjelenésükkel kápráztatnak el, hanem változatos funkcióikkal is lenyűgöznek. Minden ízléshez és minden igényhez megtalálható a hozzáillő működtetőlap, amely a megfelelő opciókkal rendelkezik.

 

 

GEBERIT FALON KÍVÜLI WC ÖBLÍTŐTARTÁLYOK 

AP110 RIO

FALON KÍVÜLI, ALACSONY SZERELÉSŰ

AP116 NATURAL

FALON KÍVÜLI, ALACSONY SZERELÉSŰ

AP117 MONTANA

FALON KÍVÜLI, ALACSONY SZERELÉSŰ

GEBERIT FALBA REJTETT WC ÖBLÍTŐTARTÁLYOK 

DUOFIX

FALON BELŰLI, SZERELŐ MODUL

DUOFIX AKADÁLYMENTES

FALON BELŰLI, SZERELŐ MODUL

KOMBIFIX

FALON BELŰLI, SZERELŐ MODUL

GEBERIT MŰKÖDTETŐLAPOK WC-KHEZ

DELTA 1 BASIC

SIGMA 10

DELTA 11

DELTA 21

DELTA 30

DELTA 50

SCHELL WC tartályok

Miért jó választás a SCHELL öblítéstechnikai termékei?

A SCHELL öblítéstechnikai termékek megoldást nyújthatnak a köz- és kereskedelmi célú épületek szaniterhelyiségeiben felmerülő korszerű öblítéstechnikai igényeknek. Akár falba építhető, akár falon kívüli WC-öblítőszelepekről van szó a SCHELL WC-öblítőszelepek és tartályok a víztakarékosság terén is kiváló választást jelentenek.

SCHELL WC-működtetőlapok és -öblítőszelepek minden helyzethez

A SCHELL WC-öblítőrendszerei, kiváltóképp a MONTUS termék család tagjai átfogó megoldást nyújt a falba szerelőkeretes szaniterek esetében.

MONTUS C-120 WC-MODULOK

A Montus C 120 típus 115 cm magas WC-modul 12 cm-es falsík alatti WC-tartállyal vannak felszerelve. A modulok felszerelhetőek tartófalra vagy falon kívülre egyaránt, 180 vagy 230 mm-es rögzítési méretű fali WC-hez.  A szerelőkeret önhordós, szinterezett fém, állítható magasságú lábakkal. A kétmennyiséges öblítésnek és a késleltetett töltési folyamatnak köszönhetően víztakarékos (megtakarítás: kb. 0,5 l/öblítés). Öblítés aktiválása történhet elektronikusan vagy mechanikusan.

 

 

SCHELL FALSÍK MÖGÖTTI WC ÖBLÍTŐTARTÁLYOK ÉS MŰKÖDTETŐLAPOK

MONTUS C120 

FALON BELŰLI, SZERELŐ MODUL

MONTUS C AKADÁLYMENTES 

FALON BELŰLI, SZERELŐ MODUL

MONTUS C-N 120 

FALON BELŰLI, SZERELŐ MODUL

MONTUS BOARD

MONTUS CIRCUM

MONTUS KONKAV

MONTUS TOWER

MONTUS EDITION

MONTUS EDITION INFRA

SCHWAB WC tartályok

MIT KELL TUDNI A SCHWAB TERMÉKEKRŐL?

Hagyomány a modern trendekkel összhangban 1911 óta.  A Schwab termékek, amelyeket a maximális kényelem biztosítása érdekében hoztak létre, műszaki kiválóságukkal és formatervezésükkel tűnnek ki. A Schwab a szanitertermékek egyik legszélesebb választékát kínálja a piacon. Termékeik minőségileg a piac felső kategóriájában tartoznak, ötvözve a modern designt, az új technológiákat és a minőségi anyag használatot.

SCHWAB FALSÍK MÖGÖTTI RENDSZEREK

A SCHWAB falsík mögötti rendszerei a legkülönbözőbb építési munkákhoz nyújtanak egyszerű, a műszaki követelményeknek maximálisan megfelelő megoldást. A SCHWAB beépíthető tartályok megbízhatóak és tartósak  bármilyen WC szaniterhez kiváló praktikus megoldást nyújtanak. 

SCHWAB NYOMÓPANELEK

A SCHWAB design megjelenésű működtetőlapjai nemcsak esztétikailag, hanem változatos funkcióikkal is lenyűgöznek. Minden ízléshez és minden igényhez megtalálható a hozzáillő működtetőlap, amely a megfelelő opciókkal rendelkezik.

 

SCHWAB FALSÍK ALATTI WC ÖBLÍTŐTARTÁLYOK

BASIC 07

FALSÍK ALATTI, KERETES WC TARTÁLY

VELA

FEHÉR

VELA

FEHÉR/KRÓM

PLUTO

MATT FEKETE

LIV WC tartályok

MIT KELL TUDNI A LIV TERMÉKEKRŐL?

A LIV víztakarékos öblítés technológia megoldásokat és minőségi szanitereket kínál, kiváló minőségű beépített és falon kívüli tartályokat, okos szaniter megoldásokot elérhető áron. A LIV kínálatában megtalálható működtető nyomólapok és érintésmentes öblítőrendszerek, piszoár, mosdó és bidé keretek, töltő- és öblítő-szelepek, csatlakozó elemek, valamint a legkülönbözőbb alkatrészek és kiegészítők állnak rendelkezésére.

LIV FALSÍK ELŐTTI ÖBLĺTŐ TARTÁLYOK

A LIV falsík előtti wc tartályok jellemzői, anyaghasználatuk, forma világuk, telepítési módjuk sokféleségével bármilyen igényt kielégítenek. Minden LIV termék rendelkezik az EU szabályozásoknak megfelelő jótállással és tanúsítványokkal.  Évente több mint egymillió elégedett vásárló választja  a LIV falon kívüli tartályait.

LIV FALSÍK MÖGÖTTI RENDSZEREK

A LIV falsík mögötti rendszerei a legkülönbözőbb építési munkákhoz nyújtanak egyszerű, a műszaki követelményeknek maximálisan megfelelő megoldást. A LIV beépíthető tartályok megbízhatóak és tartósak a fürdőszobák, egyéb vizes blokkok szanitereihez kiváló praktikus megoldást nyújtanak. A LIV halk és takarékos öblítési rendszerei, nyomólap kínálata.

 

 

LIV FALSÍK ELŐTTI ÉS MÖGÖTTI WC ÖBLÍTŐTARTÁLYOK

LIV LAGUNA

FALON KÍVÜLI, NYOMÓGOMBOS

LIV LAGUNA

FALON KÍVÜLI, HÚZÓKAROS ÉS NYOMÓGOMBOS

LIV FORTUNA

FALON KÍVÜLI,  NYOMÓGOMBOS

LIV LINEA

FALON KÍVÜLI, SAROK KIVITEL

LIV JOG

FALSÍK MÖGÖTTI, SZERELŐKERET, WC-HEZ

LIV-FIX UR

FALSÍK MÖGÖTTI, SZERELŐKERET, PISZOÁRHOZ

DÖMÖTÖR WC tartályok

MIT KELL TUDNI A DÖMÖTÖR TERMÉKEKRŐL?

A DÖMÖTÖR WC tartályok konstrukciós kialakításában maximálisan a víztakarékosságra törekszenek. A DÖMÖTÖR víztakarosság jegyében fejlesztette ki az ECHO és a LUX termékeit.

A termékek gyártását, összeszerelését, raktározását, az üzem gyártástechnológiáját és kereskedelmét az MSZ EN ISO 9001:2015 számú minőségirányítási rendszer keretén belül történek.

Az öblítőtartályok minősége megfelelnek az UE.A-2104/2010 számú minősítésnek.

 

DÖMÖTÖR WC TARTÁLYOK ELLŐNYEI

  • tetszőleges vízöblítési mennyiség
  • csendes utántöltés
  • könnyen szerelhető
  • hosszú élettartam

 

 

 

 

DÖMÖTÖR FALSÍKON KÍVÜLI WC ÖBLÍTŐTARTÁLYOK

DÖMÖTÖR VÍZTAKARÉKOS

FALON KÍVÜLI, HÚZÓKAROS

DÖMÖTÖR ECHO M/KM

FALON KÍVÜLI, HÚZÓKAROS ÉS NYOMÓGOMBOS

DÖMÖTÖR LUX

FALON KÍVÜLI,  NYOMÓGOMBOS