fbpx

VÍZMÉRŐ ÓRÁK

Kültéri hideg és beltéri meleg-hidegvizes vízórák

VÍZMÉRŐK

A vízórák működésük közben mérik az átfolyó víz mennyiségét. A mérőműszer pontosan jelzi a háztartás aktuális fogyasztását. A mérőórák alapvetően alacsony indulási érzékenység mellett üzemelnek így az esetleg a bekötött csőrendszer sérüléseiből fakadó elszivárgásokat is már könnyen észlelni tudjuk.

A nedvesen futó vízórák kizárólag hidegvíz mérésére szolgálnak, kültéri vízaknákban. Ezen berendezések rendeltetés használat mellett elviselik a talajmenti fagyokat, szemben szárazon futó társaikkal. Nedvesen futó mérőberendezések hajtásuk alapján lehetnek direkt fogaskerék számlálós illetve szárnykerekes hajtásúak.

A szárazon futó mérőórák elsődlegesen beltérben, lakások meleg és hidegvíz fogyasztását hivatottak mérni. Ezek azok vízórák számgörgős kijelzőn mutatják a rajtuk keresztül folyt víz mennyiségét.

B METERS vízmérő órák

A B METERS megbízható és minőségi vízmerőket is gyártó olasz vállalat, szakosodott vállalatként működik nemzeti és nemzetközi szinten a víz- és hőmennyiségmérés területén, teljes körű és integrált megoldásokat kínálva a piacnak. Valamennyi mérőóra rendelkezik a 2014/32/EU B modul (MID) rendelet legszigorúbb előírásai szerinti jóváhagyási tanúsítvánnyal. A B METERS vízórák szárazon és nedvesen futó kivitelekben is elérhetőek. 

B METERS  SZÁRAZON FUTÓ MELEGVÍZÓRA

 1/2″ GSD AC 80 és 110mm 2,5M³ falba

B METERS  SZÁRAZON FUTÓ HIDEGVÍZÓRA

 1/2″ GSD AF  80 és 110mm 2,5M³ falba

B METERS NEDVESEN FUTÓ HIDEGVÍZMÉRŐ

3/4″ CPR-AF m³  130mm 4m³/H

SIEMENS vízmérő órák

A SIEMENS szárazan futó vízmérők a hideg- és melegvíz pontos fogyasztását mérik, és megfelelnek a MID rendelet. előírásainak Elsősorban háztartási vízrendszerekben, lakó- vagy nem lakóépületekben és vízellátó rendszerekben használhatóak.

SIEMENS VÍZÓRA MELEG

 1/2″ 80mm 2,5m³/h , 3/4″ 130mm 4m³/h

SIEMENS VÍZÓRA HIDEG

1/2″ 80mm 2,5m³/h , 3/4″ 130mm 4m³/h