fbpx

LYDOS HYBRID

ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK

Az első elektromos vízmelegítő hibrid technológiával „A ” energiaosztállyal. Az i-Memóriának köszönhetően 50%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé a hagyományos B osztályú vízmelegítőkhöz képest. Wi-fi irányítással

ZUHANYKÉSZ

jelez, amikor elsőként a melegvíz rendelkezésre áll

I-MEMÓRIA

funkció, ami megtanulja a felhasználó szokásait, döntéseit, és kiválasztja a gazdaságosabb működést a hőszivattyú és az elektromos energia közül

MAGAS HATÉKONYSÁG

a termék magas energiahatékonysággal és a fogyasztási szintek és káros kibocsátások csökkentésével jellemezhető

OKOS KIJELZŐ

az előlapi LED felület nagy pontosságú elektronikus hőmérővel.

WIFI TECHNOLÓGIA

vezérelje készülékét távolról, akár utazás közben is beállíthatja a kívánt paramétereket

AQUA ARISTON NET: A MEGTAKARÍTÁS

Megtakarythat akár 25%-ot a folyamatos ellenőrzéssel. Az öntanuló ECO funkció, az Aqua Ariston Net heti programozása, valamint a rendszeres napi, heti havi energia riportok mind hozzájárulnak a megtakarításához. Valamint a kisebb energia terheléssel környezetét is kíméli.

*Az átlagos napi megtakarítás egy hagyományos Ariston vízmelegítővel öszehasonlítva.

MAXIMÁLIS KÉNYELEM 

Az Aqua Ariston Net-el valós idejű értesítést kap amikor a melegvíz elkészült és mindig tudni fogja a következő időpontot is amikor újból rendelkezésre áll. Megannyi lehetőség, karnyújtásnyira.

KEZELJE KÖNNYEN VÍZMELEGÍTŐJÉT

Az Aqua Ariston Net App-n keresztül kapcsolódni tud okostelefonjáról a vízmelegítőjéhez. Kezelje könnyen komfortját! Minden funkció karnyújtásnyira. Mi eshet jobban, mint hazaérkezve egy forró zuhany egy nehéz nap után? Az Aqua Ariston Net-el be tudja programozni a kívánt hőfokot bármikor.