fbpx

SZIVATTYÚK MINDEN MEGOLDÁSRA

Évi 10 millió darab szivattyú előállításával a Grundfos egyike a legnagyobb szivattyúgyártóknak. A keringető szivattyúk tekintetében jelenleg abszolút piacvezető. 

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az energiafogyasztás csökkentése. Az ezirányú törekvések a fűtési és használati meleg víz keringetőszivattyúkat sem hagyták érintetlenül.

A modern nedvestengelyű szivattyúk legfontosabb előnyei, hogy teljes élettartamuk alatt karbantartás nélkül üzemelnek, nincs tengelytömítésük, amely a szivattyúk elsődleges hibaforrása, illetve a folyadékkenésű csapágyazásnak és a hűtőventilátor elhagyásának köszönhetően alacsony a zajszintjük.

Válassza ki a megfelelő nyomásfokozót

Válassza ki a megfelelő nyomásfokozót

KERESSE MEG A MEGFELELŐ NYOMÁSFOKOZÓ SZIVATTYÚT AZ ALKALMAZÁSÁHOZ!A Grundfos nyomásfokozó kínálatának szivattyúi számos alkalmazásban használhatóak. A megfelelő szivattyú kiválasztása a feladatra az alkalmazástól függ. Ha pedig nehezen találja meg a megfelelő...

Intelligens megoldások a melegvíz keringetésben

Intelligens megoldások a melegvíz keringetésben

Megújult a Grundfos COMFORT PM szivattyú család! Az új, alacsony zajszintű állandómágneses motor lehetővé teszi, hogy a COMFORT PM sorozat energiafogyasztása akár 5 - 8,5 W értékre csökkenjen. Az intelligens AUTOADAPT funkcióval kombinálva ez új távlatokat nyit a...