fbpx

A biztonságunk védelmében.

Szénmonoxid érzékelők

Fosszilis tüzelőanyagú rendszerek elmaradhatatlan jelzőberendezése! Honeywell szénmonoxid érzékelő berendezések  a biztonságos, nyugodt otthonért.

SZÉNMONOXID ÉRZÉKELŐ BERENDEZÉSEK

A szén-monoxid vészjelző egy olyan készülék, mely nagy pontosságú érzékelőjének köszönhetően azonnal riaszt, amint a szabvány által meghatározott CO-szinten a helyiségben a készülék érzékeli.  Fontos tudni, hogy szénmonoxid a szénalapú tüzelőanyagok (gáz, szén, olaj és a fa) tökéletlen elégése során keletkezik. Ebből adódóan már látható, hogy szinte bármely nem megfelelően működő berendezés – melynek pl. eltömődött a füstelvezetője – veszélyforrás lehet.

Honeywell szénmonoxid érzékelők

A Honeywell szén-monoxid vészjelző készülék könnyen telepíthető falra vagy mennyezetre. Rendkívül vékony kialakításával modern, letisztult formavilágot képvisel. 10 éves élettartammal, valamint IP44-es védettséggel van ellátva, így a fürdőszobába is bátran behelyezhető. A beépített akkumulátorral ellátott készülékek közül egyes termékek vezeték nélküli helyi hálózati technológiával vannak ellátva, mely segítségével az ingatlanban levő több készülék egymással összeköthető. 

Honeywell XC 100-D-HU-A

digitális kijelzővel, okoskészülékkel  kiolvasható adatok

Honeywell XC 100-D-HU 

villogó roasztó üzenettel

Honeywell XC 100-D-HU S

villogó riasztó üzenettel, okoskészülékkel  kiolvasható adatok

HONEYWELL R200C-2

villogó riasztó üzenettel