fbpx

AJÁNDÉK

Fürdőszobád látványtervét
ajándékba adjuk!

Elkészítjük fürdőszobád 3D látványtervét 30 000 Ft értékben, melyet ajándékba adunk, amennyiben nálunk vásárolod meg a szükséges burkolatot, szanitereket, kádat, zuhanykabint.

GARANTÁLJUK, HOGY JÓL FOG KINÉZNI

Eszedbe jutott már, hogy jó lenne felrakás és beszerelés előtt megnézni, hogy tényleg passzolni fog-e a szaniter a burkolathoz?

Megmutatom Neked a fürdőszobádat, akár többféle színben, burkolattal, szaniterrel. Hiszen a 3D látványtervezést erre találták ki és több éves tapasztalatom segít neked a jó döntés meghozásába.

ÉLMÉNNYÉ VARÁZSOLOM FÜRDŐSZOBÁD BERENDEZÉSÉT

Sok-sok családnak segítettem már megtervezni álmai otthonát. Egy 2 órás lakberendezési konzultáció és lakberendezési tanácsadás során együtt megtervezzük egyedi fürdőszobádat.

Ha problémát okoz az egységes stílus kialakítása vagy nem tudsz dönteni, hogy kád vagy zuhanyzó lenne praktikusabb a fürdőszobátokba, akkor tudok neked segíteni tanácsaimmal.

Lakberendezési tanácsadás folyamata

Ha érdekel, hogyan zajlik nálunk a lakberendezési tanácsadás itt tudod elolvasni, illetve letöltheted pdf formátumban.

A BEMUTATÓTERMÜNK SZTÁRJAI

CSEMPÉK, JÁRÓLAPOK

A jól megválasztott burkolat komfortossá teszi a fürdőszobát és gondoskodik a kellemes hangulatáról. Gyere és kalandozz a megbízható gyártók termékei között

KÁDAK, ZUHANYZÓK

Letisztult forma? Vagy a megszokottól eltérő stílus? Netalán merész? Extra nagy vagy standard méret? Valamennyi felkutatásában tudok segíteni

MOSDÓK, CSAPTELEPEK

A részletek is fontosak! Engedd, hogy segítsek a választásban és biztos lehetsz benne, hogy olyan termékeket viszel haza, amit sokáig és megelégedéssel használsz

Itt várlak TÉGED hétfőtől szombatig előre egyeztetett időpontban:

Ócsai Bernadett
lakberendező
+36 70 516 9097

Merkapt ÓBUDA – Épületgépészeti Szaküzlet & Fürdőszobaszalon
1033 Budapest, Vörösvári út 103.

Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök:7:00-17:00
Péntek: 7:00-16:00
Szombat: 7:30-12:00

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam