fbpx

MERKAPT KARÁCSONYI ONLINE SÖRKOSTOLÓ

Ezúton is szeretnénk  minden az oldalra látogató kedves partnerünket meginvitálni a karácsonyi sörkostólonkra a meghittség , a kényelem és mindenek mellett a rugalmasságot szemelőt tartva választottuk ezt a formát, hogy bárhol és bármikor megtekinthető legyen.

A Merkapt Zrt. és a HopTop Sörfőző Kft. közös sörkóstolója egy küldetés a számunkra. Szeretnénk minél több mindenkivel megismertetni a minőségi alapanyagokból készülő,  hazai kraft sörök által nyújtotta kulináris élményeket, elkalauzolva minden érdeklődött a minőségi sörfogyasztás ízharmóniával járó fenséges világába. Célunk, hogy azt megillető helyre emeljük a prémium söröket, markánsan megkülönböztetve az unalomig megszokott nagyüzemi tömeg termékektől.

HOPTOP

A Maglódi úti telephelyünk mellett üzemelő HopTop sörfőzde az egyik legnevesebb képviselője az újhullámos kraft sörfőzésnek. A régi Királyi Sörfőzde patinás épületében kisüzemi méretek között készít limitált szériás, prémium és szuper prémiumkategóriákban közkedvelt és még felfedezésre váró sörkülönlegességeket, diplomás sörfőzőmestereik gondos kezei által.

A HopTop 2015-ben  alapított sörfőzde klasszikus lager és ale sörök mellett búzasöröket, whiskys és rumos hordóban érlelt felsőerjesztésű söröket,  gyümölcsös „savanyú” söröket és extrémebb ízpárosításokból létrejövő olyan ínyencségeket, mint joghurtos, kávés, teás vagy akár céklás és számos egyéb egzotikus fűszerekkel megbolondított söröket is készítenek a magas minőségben.

„ Az teszi a HopTop söröket különlegessé, hogy mi nem pasztörizáljuk, vagy szűrjük az italainkat, ezért az íze sokkal intnzívebbé válik. Így minden értékes élőanyag benne marad.”

Ali Rawech Szami (HopTop alapító-tulajdonos)

EISBOCK

Alsóerjesztésű sörkülönlegesség,amit Magyarországon csak a HopTop készít. Az Eisbock alapját egy tradicionális a dekokciós eljárással készült német típusú duplabak sör adja. A sör egyedi ízvilágát az adja, hogy erjedés után a víz egy részét kifagyasztották, így növelve íz intenzitását és a sör alkoholtartalmát. A végeredmény – Magyarországon egyedül álló – íz és aroma gazdag söresszencia.

„ A HopTop Brewery ilyen hamar elérte a célját, azaz a hazai újhullámos sörfőzdék egyik legjobbjaként szolgálja a fogyasztókat minőségi kraft söröket, az alapítójának a szorgalmát dicséri.” 

Bihari Zoltán

Ha többet szeretnél megtudni HopTopról vagy más a hazai kisüzemi sörfőzdékről, jó szívvel ajánljuk az alábbi izgalmas sörtörténeti, sörfőzéssel kapcsoltos hiánypótló szakkönyvet.

Sörkostoló a HopTopnál

Szeretnénk az idei évben is megköszönni bizalmukat és együttműködésüket!

Kívánunk Önöknek és szeretteiknek Békés, Boldog Karácsonyt és eredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt.

Merkapt Zrt.

TROPICAL SWINGER CLUB
5% – MILKSHAKE IPA

Felsőerjesztésű sörkülönlegesség
Alc.: 5%
Kiszerelés: 330ml

Egy igazi ízbomba, melynek alapját egy könnyed IPA adja. Ízében dominál a trópusi gyümölcsösség, de mégsem veszíti el valódi sör jellegét.

Gyümölcsök: ananász, narancs, mandarin, guava, barack, mango, maracuja, banán, alma, papaya, lime

GREEN ZONE 6,4%
– AMERICAN IPA

Felsőerjesztésű sörkülönlegesség
Alc.: 6,4%
Kiszerelés: 330ml

Prémium alapanyagokból készült IPA, amit intenzív, citrusos, virágos aroma jellemez. Szárazra erjesztésének köszönhetően inkább a komlók aromái, illatai érvényesülnek, mint a maláta édessége. Legkiválóbb amerikai komlók felhasználásával.

DARK LAGER 5% – LAGER
(PALACK)

Alsó erjesztésű sörkülönlegesség
Alc.: 5%
Kiszerelés: 330ml

Egy 5%-alkoholtartalmú Dark Lager sör East Kent Goldings komlóval. Letisztult ízvilága az ötféle, gondosan kiválasztott malátának köszönhető. Hamisítatlan fekete sör, bársonyos, krémes habbal!

AJÁNDÉK KUPON

Ha további sörkülönlegességeket szeretne megkóstolni, Merkapt a kiemelt partnereinknek  egy 15 %-os kupont adunk ajándékba, amit a HopTop webshopos vásárlásinál az év végéig tudnak felhasználni.

Kuponkód: merkapt2022

Ismerkedjen meg a teljes termékválasztékkal és szerezzen magának vagy partnereinek felejthetetlen ízélményeket!