fbpx

Rögzítés-
technika

Ragasztós rögzítésű fürdőszobai kiegészítők.
Tesa fürdőszoba – Még soha nem volt ilyen könnyű újjávarázsolnia fürdőszobáját!

Rögzítéstechnika

Tesa fürdőszoba – Még soha nem volt ilyen könnyű újjávarázsolnia fürdőszobáját!

Tesa fürdőszoba

A Tesa új fürdőszobai kiegészítői ötvözik a kiváló fürdőszobai dizájnt az egyedi Tesa Power.Kit technológiával – amely átfogó megoldást nyújt a megbízható tartáshoz és a tökéletes eredményhez. Merítsen ihletet korlátlan fürdőszobai ötlettárunkból, és kezdje el felújítani fürdőszobáját már ma!

A dizájn és az okos ragasztós rögzítési technológiák találkozása: számtalan előny az Ön számára.

Letisztult dizájn minden modern fürdőszobához, fürdőszoba-dekorációs ötletek végtelen tárházával: a Tesa új fürdőszobai termékkínálatában mindent megtalál a klasszikus stílustól a minimalistáig. Fürdőszoba-berendezési megoldások széles kínálata várja.

A Tesa innovatív, átfogó megoldást nyújt: ez a szabadalmaztatott Tesa Power.Kit technológia. Illessze könnyedén a helyükre a fürdőszobai kiegészítőket, szerszámok használata nélkül, és spóroljon a felújítási költségeken. A hatékony átfogó ragasztós rögzítési megoldás fúrás nélkül is megbízható tartást nyújt. Minden kiegészítőt a felszereléshez szükséges eszközökkel együtt árusítunk.

Fürdőszobai felújítás felfordulás nélkül. A csúnyán sikerült furatok és megrepedt csempék ideje lejárt. A Tesa intelligens öntapadós megoldásaival pár egyszerű lépésben erősítheti fel a kiegészítőket – az eltávolításuk pedig ugyanilyen könnyű.

Alkalmazható felületek

Csempe

Márvány

Üveg

Fém

Beton

Fa

Műanyag

Tesa ragasztószalag

A Tesa ragasztószalagjai már bizonyított technológiákat használnak, amelyek rugalmas tervezést, gyorsabb folyamatokat és tartós kötést biztosítanak.

A Merkapt-nál is megtalálható innovatív professzionális ragasztási megoldások szakemberek számára a Tesa-tól. Legyen szó építkezési, felújítási vagy csak dekorálási munkáról a tesa mindenben megbízható ragasztási megoldást nyújt.

Inspiráció & ötletek