fbpx

Radiátorok és tartozékaik

WARMAIR

AZ ÖRÖK GONDOSKODÁS

Minőségi acéllemez radiátor
Beépített szelepes és kompakt kivitelben

MAGAS SZÍNVONALÚ GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A WARMAIR radiátorok automata gyártósorokon készülnek, melyek a világon jelenleg létező legmodernebb technikával vannak ellátva, megfelel a DIN EN-442 szabványnak.

Anyaga hidegen hengerelt, I. osztályú acéllemez, falvastagsága garantáltan 1,2 mm. A bordatávolság 33,3mm, közvetlenül a hűtővíz bordára hegesztett, hosszú konvektor lemez kedvező hôledást biztosít.

KORRÓZIÓÁLLÓ FELÜLETKEZELÉS

A WARMAIR radiátorokat többlépcsős felületkezelési folyamatnak vetik alá, nanotech­nológiás alapozás, teljesíti a 700 órás sópermet tesztet, melynek eredménye, a radi­átor teljes elő- és hátfelületén, valamint a konvektor lemezein képzett porlakk festés. A lakkréteg fényes felületet és korrózióállóságot biztosít. Alapszín: RAL9016 fehér

10 ÉV GARANCIA

A Warmair radiátorokra érvényes garancia 10 év! A garancia érvényes a jótállási jegy szerint helyesen felszerelt és üzemeltetett radiátorokra. A radiátorokat óvni kell a szállítási, rakodási sérülésektől, a fagyástól és páralecsapódástól, valamint az agresszív folyadékoktól, vegyi anyagoktól.

EGYSZERŰ SZERELÉS

A kompakt radiátorok saját tartóval ellátva kerülnek szállításra. A tartó egységcso­mag tartalmazza a felszereléshez szükséges összes alkatrészt, a tartókonzolt, távtar­tót, a kézi légtelenítőt és a radiátor végdugót is. Kompakt kivitel esetén a radiátor ára tartalmazza a tartó árát, amely a radiátor tartozéka.

A beépített szelepes kivitel gyárilag előszerelt Oventrop szeleppel ellátott. Rögzíté­se, megfelelő méretű F7-es tartó segítségével történik, jobbos vagy balos bekötési lehetőséggel.

A 10 és 11 típusoknál a bekötés módját rendeléskor jelezni kell.

A beépített szelepes radiátorhoz tartót külön kell rendelni, nem tartozék!

MAGAS ÜZEMI ÉS PRÓBANYOMÁS

Maximális üzemi nyomás: 10 barPróbanyomás: 13 bar(Minden egyes darab radiátor gyári tesztnek alávetve!)Maximális üzemi hőmérséklet: 120 °C

KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG

A radiátor sarkai és élei kerekítettek, ezáltal biztonságos és elegáns. A könnyű tisztántartás érdekében az oldal- és tetőlemez könnyen eltávolít­ható, így fokozott higiéniai igényû létesítményekbe is ajánlott.

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

Minden radiátor különösen biztonságos, dupla műanyag csomagolás­sal és sarokvédôvel ellátott, a megfelelő méretjelzés feltüntetésével. A beépített szelepes és kompakt típusok eltérő színjelzéssel könnyen meg különböztethetők. A radiátor a védőcsomagolás eltávolítása nélkül fel­szerelhetô, így a befejező munkálatok végzése alatt elkerülhetô a felület sérülése.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A gyártó cég ISO 9001:2000 minősítése garantálja a kiváló minőséget. A Warmair radiátor az EN442 (TÜV Rheinland, DINCERTCO) termékszab­ványnak megfelel, valamint DIN Gepruft CE minősítéssel rendelkezik. Az alapanyag minôsége megfelel az EN10130 szabványnak.

Felületkezelés eljárás DIN55900 szabvány előírásai szerint.

 

 

SZÉLES VÁLASZTÉK

A radiátorok széles választékban, 10, 11, 21, 22, 33–as típusokban, több magassági méretben, 300, 500, 600, 900 mm-ben készülnek, 400-3000 mm között 20 különböző hosszban. Minden méretben kompakt és beépített szelepes kivitel is vásárolható.