fbpx

PIPELIFE – TÖBB MINT EGY GYÁRTÓ

 

A Pipelife Hungária Kft. 56 éves hazai gyártói tapasztalattal rendelkezik, a műanyagcső-gyártás terén vezető szerepet tölt be, különféle műanyagcső-rendszerek, fűtési és vízellátó rendszerek, valamint infrastrukturális megoldások gyártásában és forgalmazásában.

A Pipelife nagyhangsúlyt fektettet a jogszerű és átlátható működésre, betartva a hazai és a nemzetközi jogszabályokat, rendeletek és iránymutatásokat. A gyártás kizárólag auditált bevizsgált alapanyagokból történik. Termékeik összetétele kivétel nélkül megfelel a vonatkozó szabványoknak. Az alap- és segédanyagok beszerzési forrása, minőségük és tanúsítványaik teljes mértékben megfelelnek az EU-s és magyar előírásoknak.

A Pipelife Hungária Kft. 2009 óta vállalja, hogy nem használ ólomtartalmú adalékanyagokat semmilyen terméke, kiváltóképp a csőgyártás során!

Nagy hangsúlyt fektetnek a termékélettartalomra és a hulladákfeldolgozásra. A Piplefe szinte minden terméke 100%-ban újra feldolgozható, így teljes mértékben beilleszthető ebbe a gazdasági körforgásban.

A gyártó ügyfeleik számára magas színtű tervezői és műszaki tanácsadói háttértámogatást nyújtanak. A Pipelife kiemelt figyelmet biztosít a minőségbiztosításra, a környezet, és egészségvédelemre, amit ISO 9001, ISO 14000 ÉS az ISO 45001 rendszerekkel biztosítja. Garanciális és nem garanciális problémák esetén is képzett szakemberigárda és anyagvizsgálati labor áll rendelkezésre.

 

Pipelife termékeket keresse a Merkapt Zrt. üzleteiben vagy a merkaptonline.hu-n!