fbpx
Május 24-25. között ismét várjuk partnereinket és kedves családjukat Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó kétnapos sport-zenei programjaira.

Az ország legnagyobb ifjúsági sport rendezvényének keretein belül lehetőségetek nyíliik, több mint 100 sportág, több mint 20 hangszer kipróbálására , olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolók, neves zenészek társaságában.

Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó

A sportági helyszíneken szakképzett edzők segítségével lehetőség nyílik a kitelepülő sportágak kipróbálására, valamint bemutatók formájában a közönség az alapokon túl is beleláthatok egy-egy mozgásforma világába. Az eseményen a gyermekek találkozhatnak, sőt együtt is sportolhatnak a megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.

Mindezeken felül a kicsik és nagyok egyaránt belekóstolhatnak a zene világába, szakképzett oktatók mutatják be egy-egy népszerű vagy kevésbé ismert hangszer történetét, működését, legérdekesebb és legfontosabb jellemzőit.

 

Merkapt Sportközpont

A Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó helyszínét kezdetek óta a Merkapt Sportközpont biztosítja. Találkozz kollegáinkkal a Merkapt Zrt. sátra alatt és gyűjtsenek  maradandó emlékeket.

Helyszín: Merkapt Sportközpont

1106 Budapest, Maglódi út 12/A

Időpont: Május 24-25.

(péntek-szombat) 9:00-17:00

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!