fbpx

Cégünk részt vesz a Széchenyi Terv Plusz pályázaton, melynek célja munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása.

Kedvezményezett neve: MERKAPT Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.

  • Képzés neve és célja: A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül történő
  • Szerződött támogatás összege: 21.658.000.- Ft

Képzések részletes bemutatása:

  • Asszertív kommunikáció 20 óra: A résztvevők képesek legyenek felismerni a személyiségüket, valamint mások személyét és ennek megfelelően tudjanak hatékonyan, asszertíven kommunikálni velük. Megismerik a résztvevők a kommunikáció csapdáit, illetve hogyan tudják ezt elkerülni.
  • A Csapatépítés 20 óra: A résztvevők képesek legyenek megismerni önmagukat és csapattársukat. Hatékonyan tudjanak egymással kommunikálni és a felmerülő problémáikat kezelni. Tapasztalják meg a csapatmunka, együttműködés, összhang, csoportszerepek fontosságát.
  • Konfliktuskezelés 16 óra: Konfliktuskezelés programmodul célja, hogy a résztvevők képesek legyenek felismerni konfliktuskezelés módját és tudják a konfliktusokat a tanultaknak megfelelően alkalmazni, a gyakorlatok feldolgozásával az ”itt és most” –ból az „ott és akkor” -ra fordítani.
  • Stresszkezelés 16 óra: hogy a résztvevők megismerjék a stressz fogalmát, a stressz-modellt, technikáit és a stressz következményeit. Megismerjék a támogatói hálózatuk hatékonyságát.
  • Táblázatkezelési alapok haladóknak 32 óra: Legyen képes egy táblázatkezelő program haladó szintű használatára: táblázat kialakításához és formázásához szükséges műveletek végrehajtása, matematikai képletek és függvények használata, diagramok készítése, pénzügyi műveletek végrehajtása.

Képzések tervezett befejezési dátuma: 2023.06.30.