fbpx

Június 14-én a Merkapt Zrt. csapata, a szakma egyedüli képviselőjeként idén is kint volt, Magyarország legnagyobb éjszakai sportrendezvényén a Mozgás Éjszakáján. 

Az esemény az idei esztendőre országos szabadidősport programmá nőtte ki magát Budapest mellett további 14 városban sportoltak egész éjszaka a résztvevők. A korábbi évekhez hasonlóan a Merkapt  futócsapata idén is bevette a Hősök terét és közös start követően többen dobogó közeli eredményekkel futottak be a célba.

Mi mindenben volt része azoknak akik kilátogattak a Hősök terére?

A fővárosban rekordszámú, 20 000 fővel sportolhattunk egyszerre a Hősök terén. A 10 éves éjszakai sporteseményen a már hagyománynak számító éjféli kerékpártúra, éjszakai élményfutás, gyalogos éjszakai túra, zumba, spinning mellett többek között görkori disco, boulder falmászás és Fighters’ Run akadálypálya is ingyenesen állt az érdeklődők rendelkezésére.

A Merkapt sátra alatt pedig kedvenc selfi gépünkkel fotózkodhattak a számtalan sport lehetőség közti szünetben megpihenő, épületgépészeti megoldások iránt érdeklődő résztvevők.

 

Köszönjük, hogy idén is ilyen sokan meglátogattok, minket a Merkapt sátor alatt és gratulálunk, minden jelenlévő kollégának a nagyszerű sporteredményeikhez!

 

Hajrá Merkapt!