fbpx

Mosdók

Négy meghatározó beépítési mód, a kreatív lehetőségek tárháza, hogy fürdőszobáját a saját ízlésének megfelelően alakíthassa ki.

Mosdó típusok

Pultra ültethető

Pultra ültethető mosdók egyedi bútorok kialakításához

Beépített mosdók

Hangulatos megjelenés, egyszerű tisztíthatóság

Félig beépíthető 

Hangulatos megjelenés, egyszerű tisztíthatóság

Alulról beépíthető

Pult alá építhető mosdók nagy mélységgel, exklúzív megjelenés

Milyen a jó mosdókagyló?

 

Széles, így elegendő rakodófelülettel rendelkezik, ahová a szappant és a fogkefetartót teheti. Anyagának köszönhetően ellenáll a mindennapos használatnak, könnyen tisztítható. Esztétikai egységet alkot a bútorral, jól illeszkedik a burkalatokhoz.

Anyagát tekintve öntött vagy kerámiából készült. Az öntött mosdó előnyei közé tartoznak az extra ívek kialakíthatósága. A kerámiából készült mosdók ellenálló képessége magas, tartósak, könnyen tisztíthatóak.

Design termékcsaládok

prémium fürdőszobákba

[devvn_ihotspot id=”3919″]

Katalógus letöltése

GEBERIT CITTERIO

VISSZAFOGOTT OLASZ DESIGN, EXKLUZÍV ELEGANCIA

A Geberit Citterio designtermékcsalád a szokatlan formákat különleges anyagokkal ötvözi, összetéveszthetetlen formanyelvet létrehozva ezáltal. A prémium fürdőszobai sorozatban a neves olasz építész és designer, Antonio Citterio egyedi tervezési stílusa tükröződik.

 

A mosdó a fürdőszobánk fontos eleme. Befolyásolja az egész enteriőr képét. Az esztétikán, túl gyakorlati funkciója is van, így nagyon fontos, hogy minden részletre odafigyeljünk vásárláskor. Méret, forma, anyag, szín, minőség.

Inspiráció & ötletek

segítünk választani