fbpx

Merkapt beszállítói reggeli – Lechner Rendezvényközpont -03.25

Négy év után ismét megrendezésre került a „Merkapt beszállítói reggeli,” ahol idén is szakma legnevesebb magyar és nemzetközi márkaképviselői vettek részt.

A eseményen résztvevő partnereinket a Kőbánya szívében fogadtuk a Lechner Rendezvényközpont impozáns, panorámára nyíló konferenciatermében.

Fülöp Ildikó a Merkapt Zrt. ügyvezető igazgatója beszédében elmondta, hogy kétségtelenül mindenkit érint az építőipar drasztikus visszaesése, ami kihívásokkal teli időszak elé állított a piaci szereplőit.Kiemelte, hogy

a megváltozott környezet egyben új stratégiai lehetőségeket is rejt magába. Az egyik ilyen megoldást a rendezvényen jelenlévőkkel folytatott, még szorosabb, szakmai tudással megtámogatott partneri együtt működésben látja.

A beszédek és a reggeli után a résztvevők exkluzív sörgyár látogasson vehettek részt, ahol is betekintést nyerhettek a Hoptop Zrt. új sörfőzőüzemébe.

Köszönjük a konferencián résztvevő partnereink aktív jelenlétét az idei évben is és bízunk a további eredményekben gazdag, hosszútávú együtt működésben!