fbpx

Ahogy még nem látta fürdőszobáját

Fürdőszoba látványtervezés

Nehéz kiválasztani melyik csempe, szaniter illeszkedne a fürdőszobájához? Szeretné élőben látni melyik mosdó és zuhanyfülke hogy néz ki? Szeretné kezében tartani 3D-s látványtervét a kiválasztott burkoló anyagokról és szaniterekről? Keresse lakberendezőnket!

Forduljon hozzánk!

 • Ha elakadt otthona felújítása közben és inspirációra van szüksége
 • Ha szeretne egyedi, különleges stílusú fürdőszobát
 • Ha van már elképzelése, de úgy érzi, lakberendező segítségére van szüksége az egységes stílus kialakításához
 • Ha szeretné 3D látványterven látni elképzeléseit a megvalósítás előtt
 • Ha lakberendező profi segítségével, élőben szeretné kiválasztani a fürdőszobájához illeszkedő anyagokat, szanitereket

Nagypolgári épület, modern fürdőszoba

Ócsai Bernadett lakberendező, enteriőr-tervező, Merkapt Szolgáltató Központ

Egyik ügyfelem a személyes konzultációra azzal a problémával érkezett, hogy nemrégiben vásárolt egy 1920-as években épített nagypolgári házat, ami teljes körű felújításra szorul.

A fürdőszobával kapcsolatban szükségét látták egy szakértő bevonásának. A személyes egyezetés alatt a beszélgetés és a méretezett alaprajz megtekintése után kiderült, hogy a szobában zuhanyzóra, mosdóra, WC-re és infraszaunnára lenne szüksége a családnak.

A tervezés során elkészítettem számára az optimális alaprajzot, fürdőszobai elrendezést, közösen kiválasztottuk a szanitereket, infraszaunát, melyek belekerültek a 3D-s látványtervbe is.

A szoba stílusában bizonytalan volt, így rám bízta a kialakítást, én pedig a nagypolgári épülethez illő, de mégis modern stílust alakítottam ki számára a megfelelő burkolatok segítségével. A végeredmény annyira tetszett az Ügyfélnek, hogy később megbízott a teljes ház stílusának megtervezésével is.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Ócsai Bernadett – lakberendező

 • Kétórás konzultáció a lakberendezővel előre egyeztetett időpontban, a Merkapt Óbuda bemutatótermében.
 • A fürdőszoba méretezett alaprajza alapján, a szaniterek, bútorok, burkolatok stb. kiválasztása, az igények feltérképezése, a stílus meghatározása.
 • A fürdőszoba számítógépes megtervezése, látványtervezés.
 • Az elkészült látványterveket e-mailben kapja meg, közvetlenül a lakberendezőtől.
 • Amennyiben a kapott látványtervek alapján szeretné megrendelni a Merkapt Zrt.-nél a kiválasztott termékeket, a burkolat kiosztási terveket is elkészíti a lakberendező, és a rendelkezésére bocsátja.
 • Ha változtatásokat szeretne kérni az elkészült látványterveken, azt a lakberendező felé jelzi, aki a változtatások mértékét figyelembe véve további díjazás mellett teljesíti

Amikor nem elég az átlagos…

Zita és Gábor, Budapest, XIII. kerület

Szülői segítséggel vásároltunk egy új építésű lakást, mely az első közös otthonunk lesz. A lakásunk még nem készült el, de szerettük volna a fürdőszobát egyedivé varázsolni. Nem tetszettek a kivitelező által ajánlott sablon burkolatok. A két órás személyes konzultáció során a lakberendezővel közösen kiválasztottuk a csempét, a csaptelepeket, melyeket a bemutatóteremben meg is tudott nekünk mutatni. A látványtervet ezek alapján készítette el számunkra. Számunkra nagyon hasznos volt, hogy a látványtervezés árát levásárolhattuk a Merkapt üzletében, hiszen a fürdőszobába tervezett burkolat és szaniterek mindegyike megtalálható a helyszínen.

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam

Merkapt Óbuda

Merkapt Óbuda Épületgépész Szolgáltató Centrum
1033, III. Budapest, Vörösvári út 103.
Mobil: +36 20 350 0912
E-mail: vorosvari@merkapt.hu
Üzletvezető: Fekete Krisztián
fekete.krisztian@merkapt.hu +36 20 2871158

Fürdőszobai értékesítő: Szarvas László szarvas.laszlo@merkapt.hu +36 20/350-0912

Fürdőszobaszalon tel.: +36 1/236-0898 / 2-es mellék