fbpx

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Covid megbetegedések esetszámának újbóli, jelentős növekedése miatt az üzleteinkben – mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében – szükségesnek tartjuk az arcvédő maszk használatát.

Munkatársaink az ügyfélkiszolgáló térben a mai naptól maszkot viselnek, kérjük, hogy Ön is tegye ugyanezt. Amennyiben nincs Önnél védőmaszk, úgy készséggel biztosítunk Önnek is, kérjük, jelezze igényét munkatársunk felé.

Felelős vállalkozásként mindent megteszünk annak érdekében, hogy megóvjuk partnereinket és munkatársainkat az esetleges fertőzés veszélyétől. A védettségi igazolvány megléte nem jelenti a fertőzés elkerülésének biztonságát, ezért kérjük, hogy minden esetben viseljen maszkot az üzleteinkben!

Üzleteinkben, valamint a tárgyalások, megbeszélések alkalmával, kérjük az alábbi óvintézkedések betartását:

  • használjon arcvédő maszkot,
  • kerülje a kézfogást vagy testi érintkezést,
  • 1,5 méteres távolság betartást kérjük, munkatársak és ügyfelek között egyaránt,

Az óvintézkedéseink nem befolyásolják a mindennapi ügymenetet, Merkapt Zrt. üzletei teljes kapacitással, zavartalanul működnek, továbbra is várjuk személyesen is!

Amennyiben lehetősége van rá, részesítse előnyben a digitális kapcsolattartást, használja szerződött partnereink számára biztosított B2B felületünket a www.merkaptonline.hu oldalon, ahol rendeléseit online is leadhatja.  Saját fiókjában nyomon követheti megrendeléseit, megtekintheti folyószámla egyenlegét, azonnali ár- és készletinformációhoz juthat, valamint elkerülheti a sorbaállást.

Kérdés esetén, keresse személyes kapcsolattartóját.

Megértését és együttműködését megköszönve,

Üdvözlettel:
Merkapt Zrt.