fbpx

Kádak

Nézzen körül!

Modern technológiával készült, magas minőségű kádak kínálatából válogathat.

Kádak

kádtípusok

Térben álló kádak

Téglalap alakú kádak

Szimmetrikus sarokkádak

Aszimmetrikus sarokkádak

A kádakról

Kádjaink széles forma- és méretválasztékban elérhetőek,  találja meg az Önhoz leginkább illőt. Legyen a fürdőszobája ékköve és használja hosszú távon elégedettséggel és örömmel.

A kádak többségéhez kiegészítőket, zuhanyozáshoz alkalmas kádparavánt is választhat. Termékcsaládokból is választhat, így a kád, a mosdó, a fürdőszobabútor, a csaptelep egységes arculattal rendelkezik, gyakran egy neves designer tervei alapján készültek.

 

Általában az  ovális felső rész a pihenés és a nyugalom érzetét kelti. A minimalista formavilág,  a tértől való függetlenségével vonzza a figyelmet, leginkább azonban tiszta, egyedi stílusával kelt bizalmat. Akár egyszerre két embernek nyújt tökéletes alkalmat a lazításra.

A klasszikus formavilág, a legkedveltebb kádtípus, ezért a legtöbb méretvariációt és megoldást kínálja. A téglalap alakú kádak ergonomikus könyöklővel, egyedi tervezésű belső térrel és egyéb kiegészítőkkel rendelkeznek. A téglalap alakú kádak többségét kádparavánnal, illetve elő- és oldallappal kínáljuk.

Az állandóság és a változás szintézise a szimmetriafogalom általánosításából következik. A sarokkádakat tágas belső tér és praktikus ülőke teszi jellegzetessé, melyet tárolófelületként is használhat.

A térben elhelyezve dinamikusnak hatnak. Több helyet biztosítanak, ami növeli a kényelmet kádunkban pihenve. A széles méretválasztéknak köszönhetően  lehetővé teszi, hogy olyan kádat válasszon, amely tökéletesen illeszkedik fürdőszobájába, legyen az kicsi vagy nagy. Ne féljen az újdonságtól!

TISZTÍTÁSI TIPPEK

Az akril kádak és zuhanytálcák tisztításához használjon puha ruhát vagy szivacsot. Olyan folyékony tisztítószert használjon, amely nem tartalmaz alkoholt vagy ammóniát. Ne használjon drótszivacsot, kefét, és por állagú tisztítószereket. A tisztításhoz tilos formaldehidet, acetont és ammóniát vagy ezeket tartalmazó tisztítószereket használni, mert ezek maradandó sérüléseket okoznak a kád felületén. A kádak vagy zuhanytálcák felületére lerakódott vízkövet citromlével vagy meleg ecettel és finom ruhával lehet eltávolítani. A makacsabb lerakódásokat vagy foltokat a szennyeződés típusától függően, folyékony tisztítószerrel vagy fogkrémmel tudja eltávolítani.

Inspiráció & ötletek

segítünk választani