fbpx

Csempék & burkolólapok

TOVÁBB

Csempék & burkolólapok

Időtálló kifinomultság,
 burkolatok minden térhez

Olasz burkolóanyagok

Direction

Direction burkolólapok letisztult, modern kőhatású burkolólapok.  Mázatlan, anyagában színezett porcelán lapok, élvágott kőporcelán, felülete zománcozott. Ideális választás kültérre és beltérre egyaránt.

Origini

Origini burkolólapok minimalista, modern kőhatású burkolólapok.  Mázatlan, anyagában színezett porcelán lapok, élvágott kőporcelán, felülete zománcozott. Ideális választás kültérre és beltérre egyaránt.

Poetry

Poetry fahatású, mázatlan kőporcelánlapok csúszásmentes felülettel, anyagában színezett burkolat, élvágott. Korrozziónak és hőhatásoknak ellenálló, Ideális választás kültérre és beltérre egyaránt.

Stonetrack

Stonetrack kőhatású, mázatlan kőporcelánlapok csúszásmentes felülettel, anyagában színezett burkolat, élvágott. Korrozziónak és hőhatásoknak ellenálló, Ideális választás kültérre és beltérre egyaránt.

Termékkatalógusok

TALÁLJA MEG AZ ÁLMAI CSEMPÉIT

Minőségi, olasz design csempék és burkolólapok készletről, széles minta- és méretválasztékban!

ITALGRES

 

Az ITALGRES már több mint 30 éve vezető szerepet tölt be az olasz burkolólapok piacán, és a legmagasabb minőségi és tervezési sztenderdeknek megfelelően gyártja termékeit. Az ITALGRES burkolólapok kiváló minőségű, természetesanyagokból készülnek, amely időtálló tartósságuk és ellenálló képességük miatt kül- és beltérri felületek esetében egyaránt ideálisak.

Az ITALGRES burkolólapokat úgy tervezték, hogy könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak legyenek, így sokáig megőrzik szépségüket és kifogástalan állapotukat. A burkolólapok széles választéka lehetővé teszi, hogy az egyedi ízlésedhez és stílusodhoz illő burkolatot válaszd ki, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, nappaliról, vagy bármely más helyiségről.

Az ITALGRES burkolólapok kiváló minősége és a a letisztult forma- és mintavilága az elmúlt években világszerte számos elismerést kaptak. Az ITALGRES azonban nem csak a minőségre és az esztétikus megjelenésre fókuszál, a cég életében kiemelt szerepet kap innováció is. A cég folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek az újabb és újabb piaci igényeknek.

SEGÍTÜNK A VÁLASZTÁSBAN!

Kérdése van? Keresse kollegánkat bizalommal!