fbpx

Tisztelt Partnereink!

A Merkapt Zrt. figyelmet fordít az üzletek tisztaságra és a higiéniára! Jelen helyzetben fokozott odafigyeléssel és fertőtlenítéssel igyekszünk biztosítani a hozzánk érkezők biztonságos vásárlását!

FERTŐTLENÍTÉS ÉS HIGIÉNIAI ELŐÍRÁSOK BETARTÁSA – ZÁRT RAKTÁRI FOLYAMATOK

Kollégáink és az Ön egészsége kiemelten fontos számunkra, kötelező a fertőtlenítő kézmosás, a megfelelő higiéniás előírások betartása. Kérjük, használja Ön is az eladótérben kihelyezett kézfertőtlenítőt. Kollégáinkat elláttuk a megfelelő védőeszközökkel (kesztyű, maszk, fertőtlenítő), melyet  elsősorban a személyes kontaktus során szükséges viselni a fertőzések megelőzése érdekében.

A raktárainkat lezártuk, az áru összekészítése elzárt területen történik, ahova idegen személyeknek belépni tilos.

KERÜLJÜK A TÖMEGET!

Tartson legalább 1-2 méter távolságot, az esetleges sorban álláskor, várakozáskor is. Kisebb alapterületű üzleteinkben a helyiségben tartózkodók létszámát korlátozzuk.

Kérjük Önt is, hogy legyen tekintettel dolgozóink egészségére, tartsa meg a szükséges távolságot, törekedjen a minimális kontaktusra.

RENDELJEN ONLINE! – www.merkaptonline.hu

A járványügyi vészhelyzet miatt még inkább előtérbe kerülnek az online megoldások, így a vásárlások jelentős része áttevődik az online felületekre. Mint arról már korábban tájékoztattuk, fejlesztéseink révén szerződéses partnereink számára elérhetővé vált internetes áruházunk. Ezért javasoljuk – amennyiben még nem tette meg – regisztráljon Ön is online áruházunkba, hogy személyes érintkezés nélkül, akár nyitva tartási időn kívül megrendelhesse, beszerezhesse a szükséges termékeket.

Ehhez nem kell mást tennie, mint ide kattintva az űrlapon regisztrálnia.

A sikeres regisztrációról email-ben értesítjük, melyben küldünk egy rövid leírást az oldal működéséről.

Ezt követően a merkaptonline.hu oldalon be tud jelentkezni saját B2B fiókjába, ahol a termékek mellett személyre szabott árait láthatja. Saját fiókjában leadhatja és nyomon követheti megrendeléseit, megtekintheti folyószámla egyenlegét. Áttérünk a digitális számlázásra, számláját a jövőben elektronikus úton juttatjuk el Önhöz. 

Amennyiben bármilyen kérdése van, keresse személyes kapcsolattartóját.

RENDKÍVÜLI NYITVA TARTÁS:

A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet enyhítése érdekében megjelent 46/2020. (III.16.) Korm. rendelet értelmében a kereskedelmi és vendéglátó üzletek korlátozottan tarthatnak nyitva, ezért üzleteink nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

Hétfő:                  07:00 – 15:00
Kedd:                   07:00 – 15:00
Szerda:                 07:00 – 15:00
Csütörtök:             07:00 – 15:00
Péntek:                 07:00 – 15:00
Szombat:              07:30 – 12:00
Vasárnap:             Zárva

Központi irodánk ügyfélfogadása munkanapokon szintén 15 óráig tart.

Óvintézkedéseink nem befolyásolják a mindennapi ügymenetet, továbbra is várjuk a megrendeléseiket és készséggel állunk rendelkezésére!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Merkapt Zrt.