fbpx

Mozgás Éjszakája 2022.

Hatalmas buli volt június 17-én a Városligetben. 25 ingyenes sportággal,  20 000 résztvevővel, felejthetetlen élmény minden résztvevő számára az aktív mozgás az éjszakai Budapest legszebb környezetében  szórakozással, olimpikonokkal, hírességekkel. Valamennyi résztvevőt magával ragadott az  éjszakai Városliget hangulata, melyet a közös mozgás, a csapatban történő testedzés és a fantasztikus tömeg erősített.

Palik László gondolatát idézve: „Nincs nagyobb öröm, mint a sport öröm.”

Sportágak, melyek garantálták az önfeledt kikapcsolódást:

Sárkányhajózás, Zumba, Görkorcsolya, Gyalogos éjszakai túra, Futás, Kerékpározás, Latin táncok, Tollaslabda, Lábtoll-labda, Akadálypálya, Spinning, Fitnesz, Kajak, Kenu, SUP, Jóga, Harcművészetek, Kispályás labdarúgás, Streetball, Boulderezés (falmászás), Sakk, Teqball, Street Workout.

A rendezvény jól tükrözte, hogy a verseny és a hobbi sport kiválóan megfér egymás mellett. A gyerekek, a hobbi felnőtt sportolók számára is motiváló a sportáguk legjobbjait látni. Ha az élsportolókra nem utolérhetetlen összehasonlítási alapként, hanem példaképként tekintünk, akkor az mindenképpen jó hatással lehet a saját sportolási szokásainkra.

A Mozgás Éjszakája rendezvény lehetőséget teremt arra, és motiválja a sportszeretőket, hogy minél többen és minél tovább űzhessék kedvenc sportágukat. Nem elhanyagolható a sport jótékony hatása, az egészség megőrzése és a szociális élet alakítása, társas kapcsolatok ápolása területén sem.

A Merkapt Zrt. alapítása óta a sport elkötelezett támogatója, büszkék vagyunk rá, hogy ilyen nagyszabású és nagy tömegeket megmozgató eseményen részt vehettünk, illetve támogathattunk.