fbpx

A hőkamerás vizsgálat, egy épület szinte teljes diagnosztikáját képes elvégezni. Megmutatja a hőszigetelési hibákat, a hőhidakat és az épület hőveszteségét feltárja, illetve a nyílászárók hiányosságait is azonosítja.
A beteg ház szindrómában szenvedőknek segíthet a rádiófrekvenciás páratartalom és hőmérséklet érzékelő, a páralecsapódások, nedvesedések, penészedés okának a forrását, forrásait felkeresni. A technológia arra is alkalmas, hogy kivizsgáljuk, hogy az esetleges penészedés az épület hibás kivitelezéséből, vagy a lakók hibás használatából ered.

Ha úgy gondolja, hogy a fűtési rendszerében (legyen az hagyományos, vagy padló és falfűtési rendszer) valami hiba van, vagy a ház bizonyos pontján elakad a hő, akkor hőkamerás vizsgálattal feltárhatja a probléma forrását.

A SuperResolution technológia segítségével a hőképek minősége egy pillanat alatt élesebb lesz. A hőkamerák képminősége egy osztállyal javítható, azaz négyszer több pixel és 40%-al jobb geometriai felbontás érhető el.
Az elektronikai, gépészeti, gőzös és melegvizes rendszerek, klímák és kemencék kivizsgálása, a magas felbontású rendszerünkkel, segít, hogy épületét úgy módosítsa, hogy a lehető legtöbb energiaveszteséget mellőzze a jövőben.

A magas felbontás abban is hozzájárul egy rendkívül felgyorsult procedúrához, hogy ebben a minőségben, nem szükséges sok apró képet készíteni az épület belső és külső részéről, hogy átfogó diagnosztikát tudjunk gyártani, hanem elég egy pár nagyobb képet csinálni.

Az időjárás sem akadály, mert a minőségből kifolyólag, akkor is pontos diagnosztikát tud gyártania a kamera, ha a külső és belső hőmérséklet között egészen minimális az eltérés.

Természetesen hőkamerás kezelésre nem csak akkor lehet szüksége, ha hibát kell észlelni, hanem akkor is, ha kábeleket, melegvizes rendszereket és elektronokai berendezéseket valamilyen módosítási okból kifolyólag, be kell azonosítani.
A hőkamerás vizsgálat, segít önnek kijavítani azokat a hibákat, amelyek az évek alatt rengeteg extra pénzbe kerülnek. Az energiát hatékonyan hasznosító épületek szívósabbak, kisebb az egészség kockázatuk és a károsanyag kibocsájtásuk.