fbpx

Fürdőszoba bútorok

Elegáns design és a kiemelkedő funkcionalitás. Kiváló minőségű, könnyen tisztántartható, prémium anyagokból.

Fürdőszoba bútorok

BÚTORLAPOS MOSDÓ

FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

Nézzen körül webshopunkon!

Új és kifutó fürdőszobabútorok kínálatunkban

MERKAPT fürdőszoba szalonok

MERKAPT KŐBÁNYA

MERKAPT ZUGLÓ

MERKAPT ÓBUDA

A fürdőszoba az otthon lelke és minden titok hordozója. Mesél az ott lakók szokásairól, praktikumával, színeivel megalapozza az élénkítő reggelek és a relaxáló esték hangulatát. Zömében fix berendezésekből áll, így a megfelelő burkolat, csempe és berendezések kiválasztása évekre meghatározza sajátosságait. 

Manapság a fürdőszoba nem csak otthonunk elszigetelt része, de követi a lakás atmoszféráját, illeszkedik annak stílusához, így kialakításánál nagyon sok szempont játszik főszerepet. A X. kerületi Maglódi úton és a Hungária körúton lévő Merkapt Fürdőszobaszalonok szakképzett munkatársai valamennyi elképzelés megvalósításában kreatív partnerek!

Sőt! Álmait szó szerint megvalósítjuk; 3 dimenziós látványterv (Living Wall) segítségével fürdőszobatervét a Materiál Centerben lévő fürdőszoba szalonunkban 3 dimenzióban, a Maglódi úti szalonunkban Magyarországon egyedülálló módon 3 dimenziós életnagyságban megtekintheti! Mivel a tervet széles termékpalettánkból választva készítjük el, így a tervezés és kivitelezés között csak egyetlen lépésre van szükség: kiválasztani azt a fürdőszobát, ami a legjobban illik Önhöz!

Tervezzen velünk!

3D fürdőszobai és enteriőrtervezés látványtervezés

Inspiráció & ötletek