fbpx

Flamco

Xsteram

lég- és iszapleválasztók

Fűtési berendezések intelligens innovációja.
XStream hatással.

  • Egyedülálló ECO/MAX üzemmóddal
  • Optimális beszerelési kényelem
  • Csökken az elhasználódás mértéke, kisebb eséllyel történnek kellemetlen hibák
  • Az integrált szigetelésnek köszönhetően minimálisra csökken a hőveszteség
  • Akár 15%-kal is csökkenhet az energiafogyasztás a jobb rendszerteljesítménynek köszönhetően

XStream Vent

Légleválasztó

Nagyobb kényelem, nagyobb hatékonyság
A Flamco XStream Vent biztiosítja, hogy a berendezésben található levegőt a rendszer gyorsan és hatékonyan tudja leválasztani. Az eredmény: nagyobb kényelem, kevesebb zaj és a fűtőrendszer hatékonyabb működése.

XStream Clean

Iszapleválasztó

Kevésbé használódik, kevesebb karbantartást igényel. A Flamco XStream Clean biztosítja az iszap és a magnetit optimális leválasztását. Az eredmény: kisebb mértékű hőveszteség, a rendszer kevésbé használódik, kevesebb karbantartást igényel, így Ön egy hosszabb élettartamú fűtőrendszert kap.

XStream Vent-Clean

Lég- és iszapleválasztó
Hatékony kombináció
A telepítés szempontjából mindig előnyösebb egy-egy különálló lég- és iszapleválasztót beszerelni. Ahol nehézkes a két berendezés, a Flamco XStream Vent és a Clean telepítése, ott jó megoldás lehet a Flamco XStream Vent-Clean beszerelése.

Nyűgözze le Önt is a Flamco Xstream

Nagy előrelépés

A fűtőrendszer megfelelő és hatékony működéséhez elengedhetetlen a levegő és az iszap leválasztása. Az új generációs lég- és iszapleválasztóinkkal egy nagy lépést tettünk előre. A jelentősen kisebb mértékű energiafogyasztással, a fűtőrendszer nagyobb hatékonyságával és megnövekedett élettartamával nagy magabiztossággal tudjuk Önnek garantálni a Flamco Xstream lég- és iszapleválasztók teljesítményét.

Egyedülálló ECO/MAX üzemmód

ECO üzemmód
Az ECO üzemmódban a rendszerben lévő víz egy része (részleges áramlás) a FlamcoXStream rendszeren keresztül folyik. Ebben a módban kicsi a víz ellenállása és a nyomásesése. Ennek az az előnye, hogy a szivattyúnak kevesebbet kell dolgoznia a rendszerben. A levegőt, szennyeződést és magnetitet hatékonyan és energiatakarékos módon tudja így leválasztani.

MAX üzemmód
A MAX üzemmódot főleg a rendszer első üzembehelyezése / elindítása során kell használni. Ebben a módban a teljes rendszerben lévő víz átfolyik a Flamco XStream berendezésen. Ennek az az előnye, hogy a levegő, szennyeződés és a magnetit rendkívül gyorsan választódik le. Használatával a rendszer kényelmesen és rövid időn belül energiahatékonyan üzemeltethető.

Integrált szigetelés akadályozza meg a hőveszteséget

Egy berendezésben a hőveszteséget a minimálisra kell szorítani. A hő olyan csöveken és toldalékok keresztül szökik meg, amelyet nem használnak a szoba fűtésére. Az ilyen jellegű elpazarolt energia azt is jelenti, hogy a központi fűtőbojlernek túlzott mértékben kell működnie. A szigetelés szerves része a Flamco Xstream kivitelezésének. Ez a hőveszteséget minimálisra csökkenti.

100%-ig egyszerű telepítés

A Flamco Xstream berendezést egy 360 fokban forogni képes csatlakozással szereltük fel. Ez teszi lehetővé, hogy vízszintes, függőleges és oldalirányú helyzetben is be lehessen szerelni. Így a berendezés folyásirányára sem kell tekintettel lenni, a telepítési hibák kiküszöbölhetők.

A Flamco Xstream lég- és iszapleválasztók három különböző csatlakozóval kaphatók:

  • belső menetes
  • szorítógyűrűs
  • külső menetes (a meglevő rendszerekbe történő kompakt és gyors telepítés érdekében).