fbpx

Evohome – Fűtésszabályzó rendszerek

XXI. századi, korszerű, könnyen kezelhető és gazdaságos fűtésszabályozó rendszerek. Hogyan állítson össze egy igazán korszerű fűtésszabályozó rendszert? 

Az evohome rendszer segítségével egy ingatlanban akár 12 intelligens fűtési/hűtési zóna is kialakítható, melyeknek hőmérséklete egyedileg meghatározott időprogram alapján, automatikusan szabályozható.

A megújult evohome zónaszabályozóval már a hőszivattyús rendszereket is lehet vezérelni, így a fűtés mellett már az ingatlanok hűtése is megoldható.

A Total Connect Comfort felhőszolgáltatás és okostelefon alkalmazás segítségével a rendszer távolról is elérhető. A telepítés egyszerű és az ingatlan igényeire szabható.

 

HŐSZIVATTYÚ-KOMPATIBILITÁS

Az evohome zónaszabályozó központtal a hagyományos gázkazánok mellett már a hőszivattyús rendszereket is lehet vezérelni, így a fűtés mellett már az ingatlanok hűtését is lehet szabályozni

FŰTÉS- HŰTÉS- SZABÁLYOZÁS EGYSZERŰEN

Egyszerűen lehet a fűtési- és hűtési- üzemmódok között váltani, így szabadon élvezheti télen a kellemes meleget, nyáron az üdítő hűvöset. 

TOVÁBBFEJLESZTETT HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁS

A Resideo szabadalmaztatott öntanuló szabályozása a hőmérsékletet nagy pontosságal tartja és működés közben megtanulja az ingatlan „szokásait”, hogy pontosan a kívánt hőmérsékletet biztosítsa

 

INTERNETES IDŐJÁRÁS KÖVETÉS

Az evohome központ Időjárásfüggő kényelmi funkciói az interneten elérhető időjárás adatok figyelésével növelik a felhasználók komfort érzetét és energiát takarítanak meg

 

Nyűgözze le Önt is az Evohome rendszer

Nézze meg a bemutató videót.

A rendszer szíve a hordozható, érintőkijelzős evohome központ, aminek segítségével minden szoba hőmérséklete külön-külön szabályozható. Akár 12 fűtési/hűtési zóna, valamint – igény szerint – egy használati melegvíz ellátás hőmérsékletének időprogram alapú szabályozására is használható.