fbpx

Előtérben az online rendelés 

A Merkapt Zrt. is igyekszik alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, szem előtt tartva mind a vásárlói/partnerei érdekeit, mind a járvány miatt szükségessé vált előírásokat, korlátozásokat. A korábbi fejlesztéseink eredményeként a szerződéses partnereink számára elérhető internetes áruházunkat (B2B) immár a magánszemélyek részére is megnyitottuk, ahol regisztrált vásárlóink, otthonról kényelmesen, személyes érintkezés nélkül böngészhetik árukínálatunkat, és adhatják le megrendelésüket.

Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.merkaptonline.hu oldalon regisztrálni.
A sikeres regisztrációról email értesítést küldünk, melyben egy rövid leírást adunk az oldal működéséről. Ezt követően be tud jelentkezni saját fiókjába, ahol a termékek mellett személyre szabott árait láthatja. Személyes fiókjában leadhatja és nyomon követheti megrendeléseit, megtekintheti folyószámla egyenlegét.

Mit takar az Épületgépészek Online Boltja?
Szerződött partnereink felé alapvetően B2B szolgáltatások érhetők, azaz az áruházba belépve, a partnerünk
– a vele érvényben lévő értékesítési szerződésnek megfelelően a rá vonatkozó kedvezményes árakat látja
– választhat, hogy melyik üzletünkben szeretné átvenni a megrendelését, vagy kérhet kiszállítást
– továbbra is fontosnak tartjuk a kapcsolattartást, így lehetősége van vásárlónak a korábbi kapcsolattartójával egyeztetni az áru átvételét, a megrendelését sürgetheti, szakmai tanácsot kérhet az esetleges helyettesítő termékről. Kapcsolattartója segítségére lehet olyan termék gyors beszerzésében, amely egy másik raktárunkban áll rendelkezésre.

Az üzleteinkben a kiszolgálás zavartalanul működik a kormányrendeletnek megfelelően munkanapokon 7-15 óra, szombaton 7:30-12 óra között. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai előírások betartására, és ezt kérjük vásárlóinktól is.
– Az áruellátás folyamatos, megnövelt raktárkészlettel igyekszünk a megrendeléseket teljesíteni.
– Élvezheti a digitális számlázás előnyeit, így a jövőben elektronikus úton juttatjuk el Önhöz számláit.