fbpx

2022-ben első alkalommal kerül megrendezésre az Épületgépész és Közmű Kupa a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség jóvoltából. A szakmai és a szakmán kívüli kapcsolatok erősítésére tervezzük megrendezni az Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásversenyt, mely egy felejthetetlen élményt nyújtó amatőr verseny a hazai épületgépész szakmának. Az egész napos parti programok és minden igényt kielégítő környezet a parton maradók számára garantálja a kikapcsolódást. A vitorlás kupa 2022. szeptember 3-4. között a Balaton keleti medencéjében kerül lebonyolításra, a helyszínt a Balatonfői Yacht Club biztosítja.

A vitorlás kupán a szakmai, emberi és üzleti kapcsolatok építése a sport sajátosságaiból adódóan biztosított: ha szélcsend van, akkor a hajókon a nyugodt beszélgetésekkel, ha nagyon erős szél van, akkor a közös küzdelemben. A vitorlás verseny jó alkalom, hogy az épületgépészek bebizonyítsák: nemcsak a beltérben, hanem a természetben is bánni tudnak a levegővel és vízzel. Az sem akadály, ha nincs vitorlás tudás, vagy saját hajó, minden téren megoldást és lehetőséget biztosítunk a vállalkozó kedvű nevezőknek.

A programokra nemcsak a versenyekre nevező épületgépészeket, hanem a családtagokat, barátokat és szurkolókat is szeretettel várjuk, akikkel a díjátadást követő esti program remek szórakozást ígér, tovább növelve a szakma ismertségét, elismertségét.

Program & nevezés

2022. 09. 03. szombat
09:00 Kormányos értekezlet, versenyzők köszöntése
10:00 Vitorlás túraverseny
12:00-18:00 Kísérő programok a parton.
A versenyzőknek étkezést biztosítunk. Esti órákban ételkóstolók: sonka, sajt. Sörkóstoló, pezsgőterasz, fröccsparty.
18:00 Eredményhirdetés, díjátadó
18:30 Tombola
19:00 Zene és fellépők az úszó színpadon, Beach Party

2022. 09. 04. vasárnap
10:00 Jótékonysági vitorlázás

További részletek és nevezés:

www.sportagvalaszto.hu/vitorlaskupa

Árvay-Egyed Nikolett: +36 70 771 1077
egyed.nikolett@sportagvalaszto.hu