fbpx
ROTHENBERGER RODRUM S csatornatisztító

ROTHENBERGER RODRUM S csatornatisztító

Mit kell tudni róla?

A ROTHENBERGER RODRUM S csatornatisztító készüléke, automata spiráltöltés rendszerével 40 és 100mm átmérő közötti csatornákra van kitalálva. Mosdókagylók, lefolyók és mosogató csövek tisztítását kiemelkedően effektíven végzi a ROTHENBERGER RODRUM S és kicsi méreténél fogva, zártabb területeken is használható. A Center-Lock befogó pofa rendszerrel az erőátvitel magas hatásfokú, valamint közvetlenül a spirálra történik, így a masszív dugulások is könnyen megszüntethetők.

A cserélhető dobnak köszönhetően könnyedén változtathatjuk, hogy milyen átmérőjű csövet használunk. A nagyobb, 13mm átmérőjű spirál akár 15 méteres hosszal rendelkezik.

A RODRUM S több mint 70 csőtisztító eszközzel és négy különböző spirál típussal kompatibilis, így minden problémára a legmegfelelőbb szerszám választható.beindítható, akár egy lábindítóval és egy kézzel is lehet kezelni a gépet. A spirál emellett teljes mértékben eltávolítható és behelyezhető a dobba.

A spirálok és a cső kialakítása miatt nyugodtan használhatjuk a házon belül, anélkül, különösebb szennyeződések kihordása nélkül. A szerelő szerszámok cserélhetők a 13mm-es spirálok esetében, ezáltal bármilyen feladathoz könnyedén ki tudjuk cserélni a fejet. A kompakt és robosztus ház a kül- és a beltéri használathoz is alkalmas, az R600 csatornatisztító minden feladathoz megbízható munkaeszköz

Hol lehet bérelni?

Merkapt Óbuda – Épületgépész Szolgáltató Centrum
Cím: Budapest 1037, Vörösvári út 103.