fbpx

Csaptelepek

Mosogató, mosdó, kádtöltő, zuhany és bidet csaptelepek. Neves márkák széles választékát kínáljuk, amelyek segítségével funkcionális és stílusos fürdőszobát vagy akár spa-szerű oázist hozhat létre.

Csaptelepek

Mosogató, mosdó, kádtöltő, zuhany és bidet csaptelepek. Neves márkák széles választékát kínáljuk, amelyek segítségével funkcionális és stílusos fürdőszobát vagy akár spa-szerű oázist hozhat létre.

Csaptelep típusok

MOSOGATÓ CSAPTELEP

MOSDÓ CSAPTELEP

KÁDTÖLTŐ

ZUHÁNY CSAPTELEP

A Remer márka az olasz desingról, a végtelen választékról és az időtlen eleganciáról ismert.

A Remer Rubinetterie katalógusban fürdőszobai csaptelepek széles választékát fedezheti fel. Csaptelepkollekcióink a legmodernebb, kortárs dizájntól az időtálló, hagyományos formákig terjednek. Emellett wellness megoldásokat kínálunk a zuhanyzók belső teréhez, valamint high-tech időzített áramlású csaptelepeket.

Remer csaptelep családok

WINNER

ENERGY

SLASH

INFINITY

VANITY

35

KISS

TEMPOR

SENSOR

Remer kiegészítők

A fürdőszoba esztétikájának és funkcionalitásának kiegészítésére számos fürdőszobai tartozékcsaládot is kínálunk, mint például a Guest, Lounge és Suite.

GUEST

LOUNGE

SUITE

PowderRain a kézizuhanyokban

Mikrofinomságú cseppek kellemes érzést keltenek a bőrön. A mikrofinomságú vízsugár nem csak egyedülálló zuhanyélményt nyújt, a vízfolyás olyan kifinomult, hogy a zuhanyozás közben alig fröcsköl.

Zuhanyozás közben úgy érzi, mintha egy leheletfinom esőben állna a trópusi esőerdőben. A zuhanyfej sokezer apró cseppre porlaszja a vizet, amely szinte hallhatatlanul hull alá a fúvókákból.

A zuhányzás során garantált a teljes kikapcsolódás.

Praktikum a konyhában

Intelligens kezelési változat

A Hansgrohe forradalmasítja a konyhai munkát

A rugalmasan elhelyezhető Select gomb a mosogató elülső peremébe építhető be. Segítségével könnyen elérhető helyről indíthatja el és állíthatja le a víz folyását az ujjával, a csuklójával vagy akár a könyökével is.

Egy ergonomikus kar található a mosogató elülső peremén. A víz hőmérsékletét kényelmesen, a kar forgatásával állíthatja be. A kar billentésével pedig szabályozhatja a víz mennyiségét. A csapteleptest és az ergonomikus kezelőelem különválasztásával lenyűgöző esztétikum jön létre. Ettől a vendégei is elámulnak majd.

A KLUDI 1926 óta gyárt magas minőségű szerelvényeket stílusos dizájnnal és sokéves használaton alapuló tapasztalatokból kiindulva. A csaptelepek szakértőjeként azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a magas minőséget és a tökéletes dizájnt egyedülálló módon ötvözzék. Így a Water in Perfection igénye termékeikben és a vásárlóknak nyújtott minden egyéb szolgáltatásukban is kiemelt szerepet kap.

A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója. Kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak.

Inspiráció & ötletek