fbpx

Nagy örömmel tölt el minket, hogy ilyen sokan vettetek részt a Merkapt Zrt. nagykereskedelmi telephelyének átadási eseményén, melyet 2023. május 31-én rendeztünk Szegeden. Szeretnénk ezúton kifejezni köszönetünket a jelenlévőknek, akik megtisztelték eseményünket személyes részvételükkel.

A rendezvényen részt vett Mihálffy Béla országgyűlési képviselő is, aki hangsúlyozta, hogy kifejezetten örül, hogy a Merkapt Szegedet választotta fejlesztéseinek megvalósításához.

Cégünk büszkén tekint vissza az elmúlt évekre, hiszen 2004-ben nyitottuk meg Szegeden nagykereskedelmi telephelyünket, és ez idő alatt sikerült meghatározó szereplővé válnunk az épületgépészeti megoldások terén a térségben. Az elkövetkező évekre vonatkozó terveinket is jelentős mérföldkőnek tekintjük, mivel mostantól modern, korszerűen felszerelt 1800 m2-es modern, korszerű technológiával felszerelt irodákban és raktárcsarnokban, bővített raktárkészlettel, termék- és szolgáltatásválasztékkal tudjuk partnereinket kiszolgálni, melynek címe Merkapt köz 1. (Vass Mátyás út 8/A). Az épület kivitelezése a legmodernebb épületgépészeti technológiákkal, hőszivattyú rendszerrel és fan-coil berendezések beépítésévek került megvalósításra.

Reméljük, hogy vendégeinknek az interaktív bemutató segített jobban megismerni a Merkapt Zrt. teljes körű épületgépészeti megoldásait, melyeket viszonteladói partnereinknek kínálunk.
A sikeres telephelyátadás és az eseményen résztvevő partnerek pozitív visszajelzései arra ösztönöznek bennünket, hogy tovább erősítsük és fejlesszük üzleti kapcsolatainkat. Együttműködésük és támogatásuk rendkívül fontos számunkra, és minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat és minőségi termékeket biztosítsunk partnereinknek.

Bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk az együttműködésükre és a közös sikerre.