fbpx

Ariston

 

Kondenzációs és atmoszférikus kazánok, hőszivattyúk és melegvíz tárolók

Ariston termékek

KAZÁNOK

HŐSZIVATTYÚK

VÍZMELEGÍTŐK

ARISTON NET OKOS OTTHON KÉNYELMES ÉLET

Irányítsa kényelmét, optimalizálja energia felhasználását. Soha nem volt ilyen könnyű az azonnali segítség

Ariston Numbus Garden

0 GRAMM
KÁROSANYAG- KIBOCSÁJTÁS

Az Ariston hőszivattyú a külső levegőt keringetve fűt télen, illetve hűt nyáron, így nincs károsanyag-kibocsátása. Alacsony energiaigénye tovább csökkenthető napelem csatlakoztatásáva

A Merkapt Maglódi úti üzleténél megtekeinthető az üvegház, amelyben különleges hőigényű trópusi növényeket helyeztek el, melyeket kizárólag megújuló energia segítségével tartanak életben. A ház különlegességét az Ariston, „Nimbus Garden” nevet viselő levegő-víz hőszivattyú, valamint a napenergia-felhasználást segítő Generon tetőcserép adja.

A hőszivattyú a külső levegőt felhasználva biztosítja az üvegházban szükséges hőmérsékletet hűtéssel vagy épp fűtéssel. Ezzel minimális energiát használ fel, károsanyag kibocsátása pedig nincs. Távoli eléréssel egy applikáción keresztül irányítható, a rendszerből érkező lágyvizet pedig visszavezetik a növényekhez. A Generon napelemes tetőcserepek a napenergia felhasználásával segítik a hőszivattyú működéséhez szükséges energia felvételét.

Az installáció célja, hogy megmutassa: a mai kor emberének kényelmi elvárásai és az ökoszisztéma védelme megfér egymás mellett, tudatos tervezéssel.