fbpx

2022-ben első alkalommal került megrendezésre az Épületgépész Vitorláskupa. A szakmai és a szakmán kívüli kapcsolatok erősítésére idén újra megrendezésre kerül az épületgépészeknek szóló amatőr vitorlásverseny. Az egész napos balatoni programok és minden igényt kielégítő környezet a parton maradók számára garantálja a kikapcsolódást. A vitorlás kupa 2023. szeptember 9-én a Balaton keleti medencéjében kerül lebonyolításra, a helyszínt a Balatonfői Yacht Club biztosítja.

A vitorlás kupán a szakmai, emberi és üzleti kapcsolatok építése a sport sajátosságaiból adódóan biztosított: ha szélcsend van, akkor a hajókon a nyugodt beszélgetésekkel, ha nagyon erős szél van, akkor a közös küzdelemben. A vitorlás verseny jó alkalom, hogy az épületgépészek bebizonyítsák: nemcsak a beltérben, hanem a természetben is bánni tudnak a levegővel és vízzel. Az sem akadály, ha nincs vitorlás tudás, vagy saját hajó, minden téren megoldást és lehetőséget biztosítva van a vállalkozó kedvű nevezőknek.

A programokra nemcsak a versenyekre nevező épületgépészeket, hanem a családtagokat, barátokat és szurkolókat is szeretettel várják, akikkel a díjátadást követő esti program remek szórakozást ígér, tovább növelve a szakma ismertségét, elismertségét.

Időpont: 2023. szeptember 9.

Helyszín: Balatonfői Yacht Club, Balatonkenese, Főnix tér 3.

Részletek, nevezés: https://sportagvalaszto.hu/vitorlaskupa/

Rendezők: Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.

 

Várjuk a vitorlázni vágyók jelentkezését! Mi ott leszünk!