fbpx

Az épületgépészet az életünk...

A Merkapt története

A Merkapt Zrt. 1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás, mely 2012. március 1-től működik zárt részvénytársaság formájában. A kereskedelmi vállalkozást alapító mérnökök a kezdetektől fogva igyekeztek a cég felépítésénél a szakmaiságot és a vásárlói igények komplexitását szem előtt tartani. A budapesti központ mellett az évek során mind az Épületgépészek Boltja kiskereskedelmi hálózat, mind a terítő nagykereskedelmi kiszolgálást végző vidéki raktáráruházak folyamatos fejlődést és növekedést értek el. Jelenleg Magyarországon 11 értékesítési pont működik.

Viszonteladóink a helyi piac legjelentősebb szereplőivé váltak, tartani tudják a versenyt a kiskereskedelmi láncokkal szemben, amire nagyon büszkék vagyunk és reméljük, hogy munkánkkal hozzájárultunk ezekhez a sikerekhez. A jövőben is határozott célunk, hogy továbbra is támogassuk a partnereinket.

A Merkapt küldetése

A Merkapt Zrt. nem mindig a könnyebb utat választotta. Nem a forgalmi adatok fokozása volt a cél, hanem biztos megélhetést és biztonságos piaci viszonyokat igyekeztünk kialakítani magunk körül.

Felismertük, hogy alkalmazkodni kell a változó körülményekhez, folyamatosan együtt fejlődve a gazdasági környezettel. Mindig kihívásokat, feladatokat találni, ami lehet egy új termék bevetése egy új telephely nyitása vagy a cégcsoport bővítése. Büszkék vagyunk arra, hogy a megújulásra kollégáink is nyitottak, így sokukkal több évtizede tudunk sikeresen együtt dolgozni.

Merkapt 30 rádió interjú

 

Kossuth Rádió Szombat reggel című műsorában, Merkapt 30 évfordulója alkalmából Náray Balázs beszélgetett az Merkapt Zrt. igazgatóságának tagjaival arról, hogyan tudott cégünk folyamatosan fejlődni az elmúlt 3 évtized alatt.

Merkapt 30 rendezvények

Születésnapi Gálaest

A 2021-es születésnapi évben ügyfeleinkkel, vásárlóinkkal, kivitelező partnereinkkel és kollégáinkkal együtt ünnepeltük fennállásunk 30. évfordulóját. Az ünnepi sorozat részeként először viszonteladó partnereinket láttuk vendégül hazai környezetben a Merkapt Sportközpontban egy elegáns gálavacsorán.

A Merkapt Zrt. büszke arra, hogy a hosszú évtizedek alatt kialakult szakmai kapcsolatokat képes megtartani és folyamatosan fejlődni. Köszönjük partnereinknek, hogy ezen a számunkra fontos napon részt vettek és reméljük, hogy a jövőben is további sikeres éveket, évtizedeket ünnepelhetünk együtt.

Merkapt 30 rendezvények

Merkapt Októberfest & Születésnapi buli

Szeptember végén egy igazi, hamisítatlan Oktoberfest épületgépészeti sörfesztivált szerveztünk a Merkapt Sportközpont területén, ahol beszállító partnereinkkel együttműködve 500 főt megmozgató eseményt keltettünk életre. A rendezvényen szerelő kivitelező partnereink és a Merkapt cégcsoport munkatársai kötetlen hangulatban együtt ünnepeltek, mélyítve a szakmai és a személyes kapcsolatokat. A nagy sikerre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy hagyományt teremtünk és minden évben megrendezzük a Merkapt Oktoberfestet, az épületgépészek fesztiválját.

Merkapt 30 kisfilmek

Megkérdeztük partnereinket, kollégáinkat, mit gondolnak az elmúlt 30 évről, hogyan látják Ők a Merkaptot,  Partnereink, kollégánk mondják el véleményüket. 

Merkapt 30 film

Merkapt 30 csapat fotók