Kapcsolat
 
 
 

Ötpróba Rióba

Családi programajánló Szilveszter délelőttjére – Szurkolj te is a Margitszigeten!

A MERKAPT ZRT. is támogatja az ÖTPRÓBA RIÓBA kiemelt eseményét és munkatársaink is részt vesznek az eseményen! Kövér Márton a Merkapt SE világbajnok kenusa a futást választotta szilveszter reggeli programjának.

 

A Magyar Olimpiai Bizottság Ötpróba Rióba kiemelt budapesti eseményére közel 2000 nevezés érkezett! A Margitszigeten úszás, gyaloglás, futás és kerékpározás sportágakban lehet próbázni Szilveszter délelőttjén. Aki még nem érez elég bátorságot a nevezésre, azt is sok szeretettel várjuk, hiszen a sportolók a szurkolói biztatásoknak is nagyon örülnének! Az indulók között olyan nagy bajnokokat is buzdíthatunk, mint Cseh Laci, Kammerer Zoltán, Kökény Roland, Dombi Rudolf, Péni István, Pulai Imre, Kövér Márton, Hadfi Dániel, Tótka Sándor, Kulifai Tamás.

Dudás Miki a Mini-Ötpróba sátorban várja az érdeklődőket, ahol 10 perces mozgással (helyből távolugrás, ugráló kötelezés, ergométeres evezés, kerékpározás görgős padon, szökdelés) bárki bekapcsolódhat az Ötpróba Rióba programba! Világbajnokunk várja a kihívóit is az ergométeres evezésnél, hiszen jelenleg ebben ő tartja a csúcsot.

A szikrázó napsütésben igazán érdemes kilátogatni a Margitszigetre, hogy legalább egy kis sétával búcsúztassuk az óévet és szurkoljunk a sportolóknak.

Ha pedig valaki most kap kedvet a próbákon való aktív részvételre az még december 30-án délután 16:00-ig vagy a helyszínen a Margitszigeti Atlétikai Centrumban tud nevezni! További információ: www.otprobarioba.hu

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet