Kapcsolat
 
 
 

Termékeink

Viszonteladó partnereink részére elérhető honlapunkon a legfrissebb termék árlistánk, amennyiben bejelentkezik jelszavával!

Fürdőszoba Fűtéstechnika Megújuló energia Klímatechnika
Szerszámok Szerelvények Csőrendszerek Légtechnika 
     

 

 Termék hírek, akciók

Rothenberger tavaszi akció!

Tekintse meg a Rothenberger aktuális, 2018 tavaszi ajánlatait:

 

Energiatakarékos szivattyúk a Grundfostól!

Bővebb információ a vízellátáshoz, fűtésrendszerekhez és szennyvízkezeléshez alkalmazható termékről itt elérhető:

Újdonság a Merkaptnál!

Megkezdtük a légtechnikai termékek teljes vertikumának forgalmazását. Tekintse meg lakás- és komfortszellőzési rendszereinket.

Iszap- és légelválasztók, légtelenítők

Azok a rendszerek, amelyekben a víz légtelenítése megfelelő, és nem tartalmaz szennyeződéseket, jóval hatékonyabbak, kevesebb zajt keltenek, ráadásul hosszabb az élettartamuk. A Flamci termékei a levegőnek és szennyező részecskéknek a vízből való kivonására máshol már eredménnyel alkalmazott technológiát alkalmaznak, aminek az eszköztárához tartozik vegyítés, az áramlási sebesség csökkentése és a nyomáscsökkentés is.

Flamco tágulási tartályok

A Flamco széles körben gyárt tágulási tartályokat. Az ezekben az egységekben található alkatrészek mindegyike kiemelkedő minőséget képvisel. Megfelelnek az összes, aktuálisan érvényes európai szabványnak, illetve megfelelőségi CE-jelöléssel rendelkeznek. A Flexcon típusú tágulási tartályok és a nyomástartó tágulási automaták mellett az ivóvízrendszerekhez való membrános tartályokról itt tájékozódhat.

 

Merkapt Outlet a Maglódi úti üzletünkben!

Olyan termékekre vonatkozik amik gyártása, vagy forgalmazása már megszűnt. Továbbá enyhén sérült, szépséghibás, érték csökkentett mintadarabokat jelent! A hibás termékek CSAK esztétikai és nem minőségi hibásak, a használhatóságot nem befolyásolja!

 

 
Merkapt Zrt. | 1106 Budapest, Maglódi út 14/B | Telefon: +36 1 260 1405 |   e-mail: info@merkapt.hu | Oldaltérkép | powered by SiteSet